لیست اختراعات غلامرضا عسگری قورتانی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ ثبت: 1401/08/01
خلاصه اختراع:

سند اختراعي حاضر مربوط به قالب فشرده غذايي عملگرا (در ساختار بيسكويت) است كه يك جزء اصلي در بسته جيره غذايي عملياتي نظامي مي باشد. تركيبات جيره شامل آرد گندم، به عنوان منابع تأمين، شكر گرانوله، كنسانتره پروتئين شير MPC و پروتئين سويا براي تأمين چربي از جايگزين روغن نباتي و كره است. همچنين ويتامين و املاح و تركيبات فراسودمند از قبيل آرژنين، بتاآلانين، سياه دانه و پودر كنجد جهت بهبود سيستم ايمني، كاهش خستگي و استرس اكسيداتيو، افزايش تمركز و توان عملكردي در نيروهاي نظامي به جيره اضافه مي شود.

تاریخ ثبت: 1403/01/14
خلاصه اختراع:

اين سند اختراعي در مورد سس سالاد گوجه سبز بر پايه ميوه و سبزيجات، همراه با بنزوات سديم، سوربات پتاسيم، توكوفرول ها است كه حاوي مواد مغذي، ويتامين‌ها و تركيبات فراسودمند است. اين سس با هدف بهبود كيفيت غذاي مصرف كنندگان و كاهش اثرات منفي سس‌ها توليد شده و مي‌تواند جايگزين مناسبي براي سس‌هاي موجود در بازار باشد. تركيبات آن شامل گوجه سبز، سركه، روغن زيتون، ترخون، نعناع، ارگانو، سير، پودر خردل، پودر زنجبيل و فلفل (سياه و پول بيبر) و گل سرخ است. در تهيه اين سس از پوره‌ي گوجه سبزهاي رسيده، سبزي‌هاي معطر، روغن، ادويه‌جات، پايداركننده‌ها و نگهدارنده‌ها استفاده مي‌شود. براي جلوگيري از فساد و افزايش ماندگاري از سبزي‌هاي خشك و براي حفظ عطر و طعم سبزيجات از پايدار كننده ي طبيعي پكتين، جهت جلوگيري از فساد مواد غذايي و ممانعت از رشد باكتري هاي مضر و ساير ميكروارگانيسم ها، از بنزوات سديم و سوربات پتاسيم و همچنين به منظور جلوگيري از اكسيداسيون، از توكوفرول ها استفاده مي شود. اين سس مي‌تواند به بهبود عملكرد دستگاه گوارش، كاهش كلسترول و قند خون كمك كند. روش توليد و فراوري اين سس شامل دستگاه‌هاي آماده‌سازي، توليد پوره و كنسانتره آلوچه، مخلوط كردن با سبزيجات و پر كردن و بسته‌بندي است

موارد یافت شده: 2